fbpx

Masser af muligheder på ferien

Feddet Strand Resort ligger på Sjælland og der er masser af oplevelser til en dagstur indenfor kort tid.

Seværdigheder i København

Fra Feddet Strand Resort kan du komme til København på kun 50 min.  Perfekt til en dagstur med oplevelser i København.

Udflugter inden for 61-100 km

Her ser du et udvalg af de mest populære udflugter inden for 61 – 100 km fra Feddet. Kom forbi informationen, så kan vi også hjælpe og rådgive i hvilke udflugter der passer jer. Se også vores forslag til udflugter inden for 10 – 30 km og 31 – 60 km

Tivoli

Velkommen til et overflødighedshorn af oplevelser, fra vilde forlystelser til gode middage og store koncerter, og er et must for alle, der besøger København. Tivoli har slået dørene op til en forrygende sommersæson fyldt med forlystelser i verdensklasse, dans, musik, koncerter på plænen og ballade med Rasmus Klump. Tivoli er kort sagt Danmarks mest populære attraktion. Afstand fra Feddet: 80 km.

Den Blå Planet

Danmarks Akvarium er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et nyt arkitektonisk vartegn. Danmarks Akvarium tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne og er med sine 20.000 dyr og 7 mio. liter vand Nordeuropas største akvarium. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og København har fået et nyt arkitektonisk vartegn. Afstand fra Feddet: 90 km.

Dyrehavsbakken

Pjerrot på Dyrehavsbakken

På Bakken finder du flere kørende forlystelser end noget andet sted i landet  – og sjove spil og konkurrencer finder du i massevis. Her ligger restauranter, beværtninger, is- og fastfoodbarer tættere end du oplever andre steder. Og så er Bakken hjemsted for Danmarks største og sjoveste revy, Cirkusrevyen – og for den eneste tilbageværende sangerindepavillon i hele landet, Bakkens Hvile. Afstand fra Feddet: 90 km.

Zoo København

Isbjørne i Københavns Zoo

Uanset vejret byder Zoologisk Have på tropevarme oplevelser i Tropezoo. Slanger, krokodiller, silkeaber, næsehornsfugle, dværghjorte, fritflyvende fugle og sommerfugle er blot lidt af, hvad du kan opleve i den 1500 m2 store regnskov. Du har mulighed for at komme helt tæt på de fascinerende dyr både over og under vandoverfladen. Afstand fra Feddet: 86 km.

Tycho Brahe Planetarium

Kuppellærred i Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien. Her kan du opleve kosmologien på Jorden! Oplev stjernehimlens skønhed og astronomiens fascinerende univers. Se og oplev film på Rumteatrets 1.000 m2 store kuppellærred. Afstand fra Feddet: 85 km.

Knuthenborg

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er med sine 400 ha den største dyrepark i Nordeuropa. I 2015 bestod bestanden af ca. 70 dyrearter. Besøgende kan både køre igennem parken, hvor størstedelen af dyrene er fritgående på store grønne arealer, og færdes til fods blandt de smukke, gamle træer og de dyr, som er ufarlige. Afstand fra Feddet: 86 km.

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke har været kongefamiliens gravkirke gennem århundreder og er optaget på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv. Den røde teglstenskatedral med de mange tilbyggede kapeller og våbenhuse giver et enestående indblik i dansk bygningskunst og historie gennem 800 år. Afstand til Feddet: 69 km

Møns Klint

Møns klint fra havet

Møns Klint er en spændende totaloplevelse. Naturen og selve klinten giver mulighed for spændende oplevelser. Måske kan du være heldig at se nogle af de sjældne orkideer eller måske får du øje på vandrefalkeparret, som holder til i klippehulerne. Skovene omkring klinten rummer stadig spor af gravhøje samt borgbanken, Timmesøbjerg, fra 1100-tallet. Afstand fra Feddet: 65 km.

Geocenter Møns Klint

Geocenter Møns Klint

På Geocentret, som er beliggende på selve Møns Klint, forenes den skønne natur med utraditionel arkitektur og nytænkende formidling på højt niveau. I det særlige børneområde er der masser af sjove og spændende aktiviteter for de mindste.  Afstand fra Feddet: 65 km.

Liselund Park

Liselund Park

Park og slot fra 1700-tallet. Smuk park med mindre stråtækt slot, det norske hus, Schweizerhytten og den kinesiske tepavillion. Afstand fra Feddet: 62 km.

Middelaldercentret

Middelaldercentret

Eksperimenterende museum og forsøgscenter for historisk teknologi i Nykøbing Falster Afstand fra Feddet: 64 km.

Arken – Museum for Moderne Kunst

Arken - Museum for moderne kunst

De kommende år på ARKEN bliver præget af store udstillinger med klassiske danske og internationale kunstnere, som bliver vist i samspil med udstillinger af den helt nye kunst. Hertil kommer den fortsatte opbygning af ARKENs samling af den nyeste danske og internationale kunst. Afstand fra Feddet: 71 km.

Sagnlandet Lejre

Lejre

Mens solen står højt på himlen, indtages Sagnlandet af folk fra alle tider. Mød Fortidsfamilierne i Lethra og i Krikkebjerghuse, hvor de lever, som man gjorde for mange år siden. Du kan prøve kræfter med Krigertræning, eller du leder efter gamle skeletter og skjulte skatte som Arkæolog for en dag.  Afstand fra Feddet: 80 km.

Andelslandsbyen

Andelslandsbyen

Et historisk oplevelsescenter som har hjemme på Nyvang, en gammel proprietærgård på 44 ha, beliggende syd for Holbæk. Stedet er et levende frilandsmuseum hvor andelsperioden fra 1870-1950 kan opleves gennem adskillige udstillinger og aktiviteter, eksempelvis findes et andelsmejeri med dampmaskine og smørkærne, et statshusmandssted med dyr og smedje, et savværk, et skomagerværksted, en brugsforening, en kirke, en redningsstation og andre erhverv fra den tid. Afstand fra Feddet: 96 km.

Kig ind…

Oplev pladsen, som var du der selv, i 360 graders billeder.

Fantastiske ferieoplevelser i vente!

Feddet Strand Resort kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Foruden de mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, har vi også Sjællands måske bedste badestrand! Stranden er meget børnevenlig og er flere gange nomineret som en af de bedste badestrande på Sjælland.

Gratis WiFi på hele pladsen