fbpx

Spændende og lærerige udflugter

Feddet Strand Resort ligger ikke langt fra spændende seværdigheder og attraktioner. Perfekt til en halvdagstur med familien.

Udflugter inden for 31-60 km

Her ser du et udvalg af de mest populære udflugter inden for 31 – 60 km fra Feddet. Kom forbi informationen, så kan vi også hjælpe og rådgive i hvilke udflugter der passer jer. Se også vores forslag til udflugter inden for 10 – 30 km og 61 – 100 km

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Besøg det atomsikre fort i Stevns Klint og hør historien om ét af Danmarks mest hemmelige steder, der lå i allerforreste frontlinje under Den Kolde Krig. Koldkrigsmuseum Stevnsfort er et udflugtsmål for hele familien; der er masser at se og opleve. Afstand fra Feddet: 35 km.

Gavnø Slotspark

Gavnø Slotssø

Eventyrslottet, Den Eventyrlige Slotspark, Slotsbryggeriet Gavnø, Gavnø Go Fly, mad – der er masser af muligheder for en spændende oplevelse for store og små på og omkring Gavnø, eventyrslottet på blomsterøen. Afstand fra Feddet: 32 km.

Stevns Naturcenter

Stevns Klint

Naturcenteret er åbent efter aftale, men natur og udsigtstårn hvor der i godt vejr kan ses til Sverige, Øresundsbroen og Kongelunden på Amager, er åbent dagligt. Afstand fra Feddet: 35 km.

Ringsted Outlet

Familie på shopping i Ringsted Outlet

Danmarks eneste rigtige arkitekttegnede outletby – bygget som en original international outlet village med nogle af verdens største brands side om side i hvert deres eget individuelle outlet. Her kan du hele året spare op til 70% på diverse mærkevarer. Afstand fra Feddet: 50 km

Skjoldenæsholm sporvejsmuseum

Skjoldenæsholm arbejdende sporvejsmuseum, hvor der kan køres med gamle sporvogne. På museet, der er beliggende ved Jystrup mellem Ringsted og Roskilde i det naturskønne Midtsjælland, trafikerer sporvogne fra København, Odense og Aarhus 2 sporvejsstrækninger sammen med flere udenlandske sporvogne. På de fleste åbningsdage følger museets veteranbusser en rute, som løber gennem den smukke egn i det historiske område omkring Valsølille sø Afstand fra Feddet: 59 km.

Kig ind…

Oplev pladsen, som var du der selv, i 360 graders billeder.

Fantastiske ferieoplevelser i vente!

På Feddet Strand Resort& feriepark kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Foruden de mange aktiviteter og oplevelser på pladsen, har vi også Sjællands måske bedste badestrand! Stranden er meget børnevenlig og er flere gange nomineret som en af de bedste badestrande på Sjælland.

Gratis WiFi på hele pladsen