Selvpluk af blåbær på Feddet

10/07/2016

Pluk selv blåbær lige uden for pladsen

Kom og pluk selv i Feddet økologiske blåbærplantage. Blåbærrene på Feddet er af den storbuskede variant på op til 2 m. i højden. Bærrene er derfor nemme at plukke både for børn og voksne. Plantagen ligger 10 min. til fods fra campingpladsen. Følg skiltene fra campingpladsen.

Sæsonen starter lørdag den 30 juli kl. 14-16.

Priser selvpluk: 70,- kr/kg. Man kan købe en plasticspand til at plukke bær for 20 kr. Spanden indeholder ca. 4 kg. Man er naturligvis også velkommen til at medbringe egen spand / skål til bærrene. Der kan betales kontant eller med Dankort og MobilePay.

Halvøen Feddet som ligger lige syd for campingpladsen byder på oplevelser året rundt; kilometervis af badestrand, Sjællands største hede, muligheder for friluftsaktiviteter som kitesurf, kajak og mountainbike, et fantastisk fugleliv, dejlige vandre og cykelruter – altsammen i et særpræget og spændende landskab der minder mest af alt om Jyllands vestkyst.

All Inclusive

På Feddet Strand Resort er brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen. Du behøver  heller at ikke at tænke på opvasken. Brug vores opvaskemaskine i servicebygningerne helt gratis, og få mere tid til sjov med familien.