Rideferie på Feddet 2016

05/03/2016

Vil du med på en af vores lækre rideferier i 2016?

Som noget helt nyt udbyder HippoXplore i 2016 rideferier for dig, som drømmer om at “tølte til verdens ende” i det fedeste rideterræn. Vi rider ad kringlede skovstier, hvid sandstrand samt på Sjællands største hede. Vi bader med hestene, drikker cremant i solnedgangen og rider kun i små grupper, så det altid er hyggeligt. Hestene er kvalitetsislændere, og udstyret er i top. Vi holder til i den unikke natur på halvøen Feddet ved Præstø Fjord – kun en times kørsel fra København.

Rideferien kan kombineres med luksus, øko eller wellness efter helt eget ønske. Indkvarteringen foregår i hytter på Feddet Strand Resort, der for nyligt er kåret blandt Europas bedste. Her kan du bl.a. nyde den opvarmede, indendørs pool, udendørs spa og sauna eller Feddets lækre badestrand.

Vores rideferier henvender sig eksklusivt til dig, som er voksen, erfaren rytter. For mindre erfarne børn og voksne arrangerer vi derimod familie/junior-rideferier.

Rideferie på Feddet

Søger du rideferie på lækre, tøltende islandske heste i en natur så storslået, at man må gnide sig i øjnene? Vi har speciale i eksklusive rideferier på gode tøltere. De fleste af vores rideferier henvender sig til voksne ryttere med rideerfaring eller terrænvante juniorryttere på min. 14 år. For mindre erfarne børn og voksne arrangerer vi særskilte familie/junior-rideferier.

Datoer for rideferier 2016:

3 dages rideferie (kan forlænges til 4 dage hvis ønskes – eksklusivt for erfarne ryttere)

15.– 17. april
1.– 3. juli
16.– 18. september
4 dages rideferie (eksklusivt for erfarne ryttere)

26.– 29. maj
25.– 28. juni
25. – 28. august
17.– 20. oktober
Familie/junior-rideferie

20 – 22. maj (FULDT BOOKET) – muligheder for andre datoer, se mere info på http://www.hippoxplore.dk/rideferie/#familiese her.

Er du erfaren rytter og drømmer om at tølte i flere dage?

… på en lækker islænder i den vildeste natur? Så er der rig mulighed for at sammensætte den perfekte rideferie med dine ridevenner eller veninder.

I bestiller en ridepakke hos os, hvor vi arrangerer et 3 eller 4 dages program med rideture til Feddets skønneste naturperler.

Overnatning og forplejning arrangerer I selv hos Feddet Strand Resort, som er en luksuscampingplads, der for nyligt er kåret som en af Europas bedste. På den måde har I mulighed for at sammensætte jeres rideferie efter egne ønsker og budget.

Se mere info på http://www.hippoxplore.dk/nyhed-rideferier-2016/

Vi glæder os til at give dig din bedste rideoplevelse.

All Inclusive

På Feddet Strand Resort er brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen. Du behøver  heller at ikke at tænke på opvasken. Brug vores opvaskemaskine i servicebygningerne helt gratis, og få mere tid til sjov med familien.