Hold efterårsferie på Feddet

05/03/2016

Hold din efterårsferie på Feddet Strand Resort

Hold efterårsferie på Feddet Strand Resort – en af Danmarks bedste campingpladser

På Feddet bliver der feriestemning for hele familien i efterårsferien! Som altid er der masser af aktiviteter – oplevelser og afslapning på programmet – og naturligvis tropisk stemning i vores store indendørs vandland.

Oplev en masse sjove – hyggelige og u-hyggelige aktiviteter for hele familien til et brag af en efterårsferie – bl.a. halloween tema, spøgelsesjagt, elektrisk motocross for små og store, ridning på islandske heste, halloweenfest med live musik, sportgames, kreativt værksted, børnebageri, bålhygge saftpresning af æbler, rundvisning på vores økologiske landbrug samt meget mere.

Priseksempel: 3 overnatninger i egen campingvogn fra 1.263,- kr. inkl. strømforbrug, plads, brusebad og de fleste aktiviteter.  (gælder for en familie på 4 personer)

Book online her eller på telefon 5672 5206.

Vi glæder os til at se dig og din familie til en vidunderlig efterårsferie!

All Inclusive

På Feddet Strand Resort er brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen. Du behøver  heller at ikke at tænke på opvasken. Brug vores opvaskemaskine i servicebygningerne helt gratis, og få mere tid til sjov med familien.