Feddet Strand Resort ændrer navnet…

Feddet Strand Resort skifter navn til Feddet Strand Resort& Feriepark

Samtidig lancerer vi en helt ny hjemmeside, men ellers alt andet, er som det plejer at være.

Igennem de sidste par måneder har vi her på Feddet Strand Resort gået og tænkt på, hvordan vi kan blive bedre til at fortælle, at vi også er et oplagt feriested, for de der ikke lige har deres egen campingvogn, autocamper eller telt. Med rigtig mange luksushytter i absolut topklasse og enestående faciliteter, har vi rammerne til familiens drømmeferie i Danmark, men også til et hyggeligt weekendophold ikke langt fra København.

Samtidig vil vi gerne fortælle, at Feddet Strand Resort har en helt enestående strand, lige ved siden af pladsen.

Derfor skifter vi nu navn til Feddet Strand Resort& Feriepark

Feddet fordi det er her vi ligger

Strand fordi vi har en af Sjællands allerbedste strande, lige udenfor pladsen

Camping fordi vi er en campingplads med plads til mere end 700 vogne

Feriepark fordi vi har en lang række enestående hytter og faciliteter for hele familien

For at understøtte det nye navn, har vi bygget en helt ny hjemmeside, hvor vi vil vise meget mere frem fra Feddet Strand Resort& Feriepark. Med billeder, video, virtuel rundtur og tekst, håber vi at kunne inspirere dig og din familie til en dansk drømmeferie på Feddet Strand, uanset om I kommer i egen campingvogn, telt eller autocamper, eller om I vil leje en af vores mange luksushytter eller udlejningsvogne.

Vores hjemmeside- og emailadresse beholder vi, så du stadig let kan finde os på feddetcamping.dk og sende os en mail på info@feddetcamping.dk

Mvh.

Team Feddet Strand

All Inclusive

På Feddet Strand Resort er brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen. Du behøver  heller at ikke at tænke på opvasken. Brug vores opvaskemaskine i servicebygningerne helt gratis, og få mere tid til sjov med familien.